Szeretettel üdvözlök mindenkit a frissen indult Írországról blogon. Jómagam lennék az egyetlen szerkesztő (egyelőre), így a dublini események sodrásából rövid időre kimaradunk, Kedves Olvasónk, de remélhetőleg nem végleg! Végülis itt is csak ugyanaz a helyzet, mint otthon: az ország lakosságának a három negyede mégiscsak vidéken él :)

 

Itt szeretném magamhoz ragadni az alkalmat, hogy meginvitáljak társ szerkesztőket Írország további részeiről. Örömmel venném ha valaki Galway, Drogheda és Dublin, valamint Észak-Írország környékéről csatlakozna, hogy együtt, egy színesebb és részletesebb, egyben átfogóbb képet tudjunk bemutatni válaszott lakhelyünkről. Téve mindezt a saját magunk tudásának, illetve otthon élő honfitársaink ismeretanyagának bővítése céljából és persze nem utolsó sorban saját szórakoztatásunkra is! Egy jó közösség a legjobb helyen :)

 

Üdvözlettel:

kukori

Midleton, Co. Cork

(The home of Jameson)

Szerző: KuKori  2010.01.10. 01:17 1 komment · 1 trackback

Címkék: intro bemutatkozás start

A bejegyzés trackback címe:

https://ireland.blog.hu/api/trackback/id/tr201660416

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: facetime for windows download 2019.04.07. 11:28:59

Spartan akadályok I.: 10 sláger amire számíthatsz Veszprémben - A komfortzónán túl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

romesz 2010.03.08. 02:09:13

Minden kezdet nehez, de ha mar tobb latogatod lesz az fel dobja az irasi hajlamot is.
süti beállítások módosítása